No internet, no life
29 October 2011 @ 02:52 | 0 notes

Tumblr_lr6bck9shu1qclc2wo1_500_large

Assalamualaikum. Hello world <3 Oh, aku memang bengang dengan kau!


Aicehhh, macam banyak masalah je kan? -.- Memang pun. Internet buat hal lah babi! Sakai oh, start hari rabu harituuuu. Bila call Telekom, dia kata bil tertunggak lah bagai, padahal mr. yaakob dah bayar dah urgh. Dia kata okay lah kalau dah bayar, dalam 24-hours lagi okay lah kot. #Kefalahutakdiaaaa


Bila balik sekolah, internet tak elok lagi? Bapak ahhhhhh. Boleh naik gila macam ni kau tahu tak? Hari jumaat ada buat majlis persaraan encik najib, oh siapa je yang nak datang kan? :D Baik tidurrr lagi bagus


Sumpah! Menyesal tak pergi majlis tu. Bukan sebab majlis tu best ke apa okay, sebab duduk rumah bosan nak mampuih. Internet tak elok lagi bhaaaai. So, memang desperate sangat ni. I suruh along i call Telekom. Y'know what? Dia kata 24-hours again! Hell lah kalau cenggini


Then at last, elok juga harini. Itupun wifi dia belum lagi. Padan muka along tak dapat online dekat laptop :P My dad memang dah marah gila-gila dengan TM. Dia kata kalau memang tak boleh repair, baik honest je. Tak payah nak cakap 24-hours banyak kali. Nak terberak tunggu Internet ni elok!


FYI ayat warna merah tu my dad tak sebut pun. Saja tambah hikhik :3 K lah baiiiiiii, nak buat freebies blogskins (Y)
Actually bengang dengan internet je pun hihihihi :>

Review Silent Whisper, any question?
25 October 2011 @ 08:50 | 0 notes

Macam the smurfs lewww :D
New theme babeh! :D


Hello and Assalamualaikum. Yeahman, nowadays bloggers dah pandai buat classic template sendiri refer to Jaja's tutorials. Oh, memang nak lah tyra pun try ye dok? :>


At first, memang fikir berulang-kali nak guna blogskin ke atau tak. Like urgh, kena pakai jugak :P Dah trend sekarang kan? Kena ikut trend okay, baru awesomeeeeeee! K, let's start the review!


New Template, New Theme

Teringat pula zaman mula-mula blogging, i pakai blogskins y'know. Blogskins yang sangat lah kiddo and serabut. Hahaha peace! Sebab masa tu tak tahu lagi nak main dengan code. Sekarang baru pandai *takdelahpandaimana.
Template ni takdelah comel mana, serabut mana, seawesome mana. Sekurang-kurang nya i dah success create my own template, yeehaaa!

Brown and Soft Pink, aww <3 Comel kan? *perasan. Theme ni datang dari my friends idea, Fakhira. You can call her Bugira if you want lol kidding. So yeah, dulu garang sekarang dah lemah-lembut. Okay lettew. Next theme nak black and blue lah. Don't steal my idea, please?

Header

Im not using photoshop for your information -.- Yah, sebab photoshop tak dapat download huahuahua T.T Urgh, whatever lah. Tyra guna online editor, pixlr.com. Ni kira macam photoshop online lah because all application dia semua sama. Not all lah, just several. Tapi yang basic-basic tuh semua ada. Kira okay lah jugak, tak payah susah-susah nak download Photoshop hee. Nak buat gradient background ke, bevel text ke, semua boleh! You can start now :> *Font: Century Gothic, Howser.

K, mungkin tu je kot review dia hihi. Tyra buat review tu sebab tyra taknak korang spam tyra hanya untuk tanya tyra buat ni dekat mana, macam mana and blablabla. Oops, i bukan sombong FYI. I just malas! Kalau setakat dua-tiga boleh tahan lagi, Tapi kalau sampai lima-enam. Ohmannn, naik muntah type benda yang sama je. Bai, dah nak tidurrrr salam!

Im tagged in a tagged game :>
@ 03:20 | 0 notes



Assalamualaikum :) Hello vaves! Happy Deepavali for all Indians yah <3 K, nowadays bloggers ramai main tagged game right? Tahu tak game apa tu? Ha, game yang tyra nak main sekarang. Let's GO! Eh churp, tengok rules dia duluuuu



 The rules :
- You must post these rules.
- Each person must post 11 things about themselves in their journal.
- Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
- You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
- Go to their page and tell them you have tagged him/her.
- No tag backs.
- No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you are reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.


11 Things About Me That Make Me Amazing :


- Nur Athirah Bt Yaakob, known as Athirah. 
- Thirteen years old, too young and too short pffft
- Thirty-December on 1998
- Clumsy person -.- But awesome okaaaaay
- Single foreveeeeeerr *takdelahsampaijadianakdaratua
- Kalau makan dekat restaurant, mesti order milo ais *WAJIB
- Im not die-hard Kpop Fans, but still love Korean
- Kalau tengah penat, mesti cepat marah. BEWARE!
Gedik make me awesome :D
- Pantang ditipu! Even aku sendiri pernah menipu -___-
- Love Mathemetics and English. I'll not love science until die :P

K, that's all yah! So let's answer the question from @Razana

1. You're close with mom or dad?
Sometimes my dad, sometimes my mum. Hihi


2. Comic or Novel?
Novel surely :>


3. Have you been to Eiffel Tower?
Not yet.


4. What's your favourite dessert?
Ais Batu Kacang, ice-cream.


5 . Like Doodolls or not ?
Sure lah, cute kot!


6 . Who do you admire ?
A human.


7 . Do you like Anime ?
Not at all. I love Phineas and Ferb more hihi :3


8 . What do you think about teenagers nowadays ?
Getting sexy and social -.- *Sorry guys


9 . What's your opinion about teenagers who's already lost their virginity ? \ sorry , sensitive question /
Ehm? How eh, maybe tak sabar-sabar nak kahwin kot hahaha


10 . Suka nasi lemak sambal ikan bilis ke sambal sotong ?
Sambal mak saya! Sambal ikan bilis :)


11 . Are you proud being a Malaysian ? :'>
Surely yes! 

Question From Me :
- What do you think about my blog? *Segalakutukandanpujianamatdihargai
- Do you think you're cute much?
- Blog, Facebook, Tumblr, Twitter?
- I love Phineas and Ferb much! How 'bout you?
- Ada boypreng atau takde boypreng?
- Pernah tak berlaku dekat korang benda yang memalukan? Tell me x>
- Kalau nama korang boleh ditukar, korang nak nama apa?
- Have you been to Paris, Australia and England?
- Can you suggest for me my sites name? Hihi
- Do you can Forgive and Forget?
- Make a wish, please?
Tagged 11 Person
http://baylicious.blogspot.com/
http://ouhiniceritahatisigadisputryy.blogspot.com/
http://letthaprincess.blogspot.com/
http://diarykoyak.blogspot.com/
http://nuramalinamustaffa.blogspot.com/
http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/
http://maniastory.blogspot.com/
http://www.shopaaholic.co.cc/
http://ainfadhilahblogger.blogspot.com/
http://www.syah-zahari.co.cc/
http://mcjellyyz.blogspot.com/
Urgh, lagi dua tag! Maleeees nyewww. Esok lah k? Papai!

Erti cinta, sayang, minat dan suka.
23 October 2011 @ 00:07 | 0 notes

Assalamualaikum,
awww, boy, counting, cute, girl
Hello baby :> Auchaaak! Hihihi, oh so now mood final takde langsung padahal lusa dah start. Haihh, entah kenapa lah mood exam tak datang-datang ni haih. First time buat tips dekat blog hahahaha :D Moreover, bukan tyra yang buat. Tyra ambik dekat blog orang hihi. So today, tips about love. Beza antara cinta, sayang, minat dan suka. So let's enjoy!


Creds to ; UpToMu

Cinta
Kita memang mengharapkan dia menjadi milik kita. Segala apa yang kita buat, kalau buleh nak dia tahu.. dan kita seboleh mungkin tak nak sakitkan hati dia. kita akan sentiasa berfikir tentang dirinya. (dalam erti lain : cinta di tujukan kepada seseorang yg kita selalu ingat dan mimpi.. Tanpanya kita akan rasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je)
Sayang
Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka kita. selalunya kita akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGA kepada masalah kita. (dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dgn masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia kerana kita bukannya cinta kepadanya)
Suka
Kita sukakan dia kerana dia kelakar. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, kita rasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi, kita taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu…(dalam erti lain : suka di tujukan kepada seseorang yang boleh menjadi pelawak kepada kita. Kita akan suruh dia diam sekirangnya keng kita dah nak pecah…)
Minat
Apa sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya.(dalam erti lain : minat ditujukan kepada seseorang yang ada sifat, peribadi atau barang yang kita mahukan… )
Tetapi kita kena ingat bahawa tanpa minat, suka dan sayang kita tidak akan CINTA pada seseorang itu. Sekian :)


Lots of love, xoxo
NAY :>

Aqua Lomo Camera & Macaroon's Contest
22 October 2011 @ 02:06 | 0 notes

Hello there :D
Assalamualaikum, hihi. Tyra join contest lagi. Bosan lah, lagipung tengah buat free header untuk adik comel kita #bahiahrazakTyra pilih buat header for sis #hanisanasa. check it out yaw!
http://4.bp.blogspot.com/-hKElx6jUyEw/TqJwvTapQZI/AAAAAAAAAHc/sftPPrmrJ9Y/s1600/hanisanasaheader.png
Oh, sorry kalau buruk :3 Setakat yang termampu jeeeee. Kalau over sangat pun sorry. Kbye, wish me luck for exam yah!

Freebies : Floral Background *multiple colour part 2
15 October 2011 @ 09:15 | 0 notes

Assalamualaikum,


Freebies stripes background dah, floral part-two datang lagi hihi. Entah kenapa malam ni bosan sangat sampai dua freebies nak buat tak paham betooooooi lah -.- Whatever, background creds for sis faqihah. Multiple background from me so, creds for me please? x> Double-click untuk save!





Freebies : Stripes Background *multiple colour
@ 08:58 | 3 notes

Assalamualaikum!


Hello dear :> Freebies malam-malam buta? Kewl whaaaaaaaaaaaat. Hihi, my mum, brader, sis semua dah tidur. Angah je belum, tengah study. Maklumlah, this year SPM. K, credit and comment if you use it. No copycats!


 http://1.bp.blogspot.com/-ihQlcB_lzEQ/TpmsVIb9e9I/AAAAAAAAAF0/s5DMCJDnrzQ/s320/green.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-3vJaT4BGGXI/TpmsKXdPVzI/AAAAAAAAAFs/QqifwpxgUxI/s320/yellow.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-J30ieuQzlgQ/Tpmrk0q10JI/AAAAAAAAAE8/BagV2UAm6dE/s320/blue.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-yYWdxUy5iWk/Tpmrl2PRdxI/AAAAAAAAAFE/cAT7E5wUSGs/s320/brown.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-sUgSQGVI47M/TpmrmwulwII/AAAAAAAAAFM/t8Dw59gVM-M/s320/darkpurple.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-sY_8B1cZl2A/TpmrodWhFHI/AAAAAAAAAFc/rPwRGTLBmiQ/s320/hh.jpg

November, please be good to me xx
@ 07:23 | 0 notes

Assalamualikum,


Hello vaves :D Oh baru pukul 10.00 p.m, tak sleepy langsung -.-


Can i tell you something? Can? Really? Okay. I Really Hate My October. Fuhh, you really-really hurts me my dear, oct. You too September! How could both of you do that for me huh? I hope November are much better than you fiuhhh.
cute, doodle, emo, hello, october, sharpie
No need to tell you why i hate september much! It's just between me and my friends. Too private to say. However, i really hope that november are good to me. Puh-lease? Result KRK 4 that was held on September are really bad, like seriously! Sebab masa exam tuh takde lah study mana, just selak-selak je. Tu yang menurun tu.

It's because of blog, of course. Asyik online membabi-buta sampai dunia pun tak ingat. Kalau tak ingat dunia manalah nak ingat buku ye dok? Hekehhhhh. Okaybye. Esok Ex-sekolah saya ada buat karnival keusahawanan :3 Bye-bye captain! Assalamualaikum.

Miyyo Azman x>
14 October 2011 @ 07:12 | 0 notes

Source by : Biskut
Hello!


Assalamualaikum vaves! How's your day? More better than yesterday? GREAT (Y) So, tyra nak story sikit pasal itu Miyyo Azman. Do you guys knew him? Ohmai, nooooob nya aku ni. Actually my members had told me about that cute guy and i was just like, oh really? Okay then.


Hahahaha, a simple reaction. Then pagi tadi tengok muka dia betul-betul and i was just like, gahhhhhhhhh :O Ohmannn, handsome bhaaaai <3 Seriously! Not-to-handsome lah that guy, cute jee. Muka macam budak kicik, hihi somel sangat *gatei kannn?


Watlek Watpeace lah derr. Perempuan gatal memang awesome doh! Ceh takdelah, but you want to know some facts? My sis had told me that lelaki memang tak macho kalau menggatal dengan perempuan. Puh-lease, no macho-macho lah you ni. Menggatal dengan perempuan-perempuan, eww you have no maruah eh? Fuhhh :P


Look? Terkeluar tajuk leee. K, continue story tadi, Miyyo Azman. Pagi tadi i had found his video. Nak tengok tak? Jum jum! ~
Comel kan? Hihihihi, sumpah cair ~ *Stop tyra -.- Whateveeeeer guys, i don't want to stop to said that he is so cute! Brahhhhh :'> That video bukan original suara dia, it's just a cover. Nak dengar suara dia tak? Saya dah dengar dah, dia siap nyanyi lagi untuk saya hahahaha xD Check this! Hot ..




Kalau awok-awok semua nak tahu, suara dia sama sangat macam saya x> Lol kidding je. Don't said that you've glued with him boooo :P I have chopped him first laaaaaaa. Don't take him please? 

K dah. The End of the drama hahahaha. Bye, dah pukul 10.00 p.m kejap lagi my dad balik dari masjid, mampuih saya kalau dia tahu saya online -.- Assalamualikum.
Lots of love, NAY :>

Tutorial : Header Hover *360 degrees
13 October 2011 @ 06:19 | 0 notes

awesome, awesomeyou, awsome person, fun, funny, funny things
Me of courseeeee :D
Hello guyssss,


Assalamualaikum <3 Since sekarang trend budakbudakbloggers ramai buat header rotate 360 degrees so tyra pun try jugak. Tapi dia lain sikit, sikit jeeeeee. Korang try bukak mana-mana blog yang buat header hover 360 degrees, and try hoverkan header tuh. Lepastu try hoverkan header tyra pulak. Amacam ada beza tak? Takde? Are you blind or dim ha? errrr


So, here's the code. Follow this step >


1. Dashboard > Design > Edit HTML
2. Search #header {
3. Copy this code and paste it below #header {
-webkit-transition-duration: 2s;
4. Done? Search this code pulak
h1.title {
5. Dah jumpa, okay copy this code and paste it above h1. title {

#header:hover {-moz-transform: rotate(360deg);-webkit-transform: rotate(360deg);-webkit-transition-duration: 2s;}

6. Keywords : 


Purple : Lagi besar number dia, lagi lambat dia rotate pahem? :D


Red : Makin kurang number dia, dia takkan rotate macam header tyra. Paling kurang pun kurang korang nak tukar, 180 je lah eh?


That's all! Originally code by adik athirah rahim :>

Freebies : Cute Multiple Header
12 October 2011 @ 20:15 | 5 notes

Hello :D

Assalamualaikum! Hi. Ni my first re-freebies. Tyra dah buat freebies ni dekat blog silent whisper 1, dalam 4 atau 5 orang baru ambik sebab lepas tyra buat freebies ni, 10 minit lepas tu silent whisper 1 kena delete. Haish, so tyra re-freebies balik lah. Nasib baik header tuh tyra simpan lagi.

Sorry kalau header ni buruk, im only using photoscape and gimp2. Photoshop belum download lagi T.T Lu jangan langsi sama wa, wa pancung lu baru lu tau :D

Makan boleh sebarang makan, cakap jangan sebarang cakap. Credit kalau ambil tahu? Remember, Allah always watching you my dear.
http://4.bp.blogspot.com/-E7BpWB0bNs4/TpZW2dP81SI/AAAAAAAAADM/_TK7Y8qYaSQ/s1600/blue3.png
http://1.bp.blogspot.com/-KgSBKOt8m_M/TpZW3sdvppI/AAAAAAAAADU/qlcDM3BKuKs/s1600/green.png
http://2.bp.blogspot.com/-5NQkk1sCKjM/TpZW455pUsI/AAAAAAAAADc/nLPZ0bUtC6E/s1600/pinkheader.png
http://1.bp.blogspot.com/-VJxgVFlkT-Y/TpZW6Cc0a4I/AAAAAAAAADk/dmbgWVJFn44/s400/purple.png
Comment kalau nak ambil tau :3 Byebye

Jangan Menyerah - D'Masiv
@ 19:32 | 0 notes

Lagu ni bukan pasal cinta, of course :> Lagu ni pasal life kita. "Jangan kau sesali, segala yang telah terjadi" Tuh sebahagian lirik dari lagu ini T.T Oh no, nak meleleh dah ni!

Tak tahu kenapa tapi, nak buat macam mana sampai sekarang menangis lagi ni bhaaaai. Jatuh maruah doh hahahaha :P Tapi serious lah, rugi tak dengar. Sangat menenangkan dan menginsafkan :> Enjoy it!


Contest Blog KawaiiVintage :>
@ 19:10 | 2 notes

Assalamualaikum 


Hello-mello my dear :) So, tyra nak try lucks ni. Actually tyra dah sign up dah contest ni dekat blog lollielicious.blogspot.com dulu, tapi blog tuh kan dah innalillah -.- So tyra buat baru laaaaaaa


Follow blog sis sarah dah, buat entry dah, tempek banner dah, tema kawaiivintage dah ke belum? HAHAHA entah lah :P Oh oh! Tag belum lagi emm, tyra tag untuk my followers jeh lah eh? *peace

Tyra suka hadiah dia aummm :D Best gila kot! Tengok ni,
First Place
Second place
Third place
Lawa-lawa kan prize dia? Gahhhhh, awesome bhai! Jom join ramai-ramai jom :D

Tutorial : Trace your anonymous in shoutbox
@ 06:36 | 0 notes

baret, cute, fashion, girl, glasses
Hi dear! Oh, now ramai gila anon-anon yang tak diketahui melekat dekat shoutbox kita betul tak? Yeah yeah. But tak perlu nak kutuk-kutuk blog orang dengan tak letak langsung korang punya url blog betul tak? Hello, zaman dah modern and diorang senang-senang je nak trace kau. Hahahahaha, padan muka muuuuuu :P Before that creds, adik athirah rahim.


K let's start! Drum roll please? xx


1. Make sure log in your shoutmix first! Tak log in pun takpe actually hihi
2. Scroll sampai nampak message anonymous tuh.
3. Bawah nama anonymous tuh ada [ Ban  Delete ]
4. Click ban. Then try tengok url blog dia :3


As simple as dimple right? hahaha -.- Merepekkkkk. So for you anonymous! Don't try to be anon, i'll know you soooooon :> Assalamualaikum.
Lots of love, NAY :]


Freebies : Background in multiple colour
11 October 2011 @ 18:38 | 0 notes

Ni my second freebies. As usual, ikut suka hati kalau nak credit atau tak but makusure comment tau? Hihihihihi *peace





Double-click for save! Eh, jangan lupa tau. Commmment :3


Freebies : Background in multiple colour
@ 18:36 | 0 notes

Hyep hyep silent readers :) Freebies mali maaa. Sedih pulak bila blog ni takde freebies kan? Nah, freebies for you. Nak credit atau tak itu ikut suka hati but comment please? Nak tahu siapa yang guna my multiple background nii.






Double-click for save. Malas nak copy paste url-image hihi :D


Stay cute owl necklace *peace - part 2
@ 18:31 | 0 notes

Hello Sunshine :D


Oh, since post stay cute owl necklace *peace tu panjang sangat so tyra buat lah to be continued hihi. Panjang sangat pun susah jugak kan nyah? He'ehhhh *tangankebahumatahkeataslidahterjelur :) 
p/s : Makesure baca post yang part 1 dulu, takut nanti tak paham :P
Then masa tengah syioook pilih-pilih tu suddenly my mum said 
Jangan ambik yang besau-besau takut nanti ayah marah. Ambik yang kecik-kecik pun dah cukup
Whattah? -.- Kecik je? Kfineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kecik buruk lah bu! Sekarang trend besau-besau tuu. Lagi pun owl yang kecik tu tak comel *jahat tak? Eceh, tyra cakap dalam hati je tau yang dialog kat atas ni. But it's okay la, janji dapat beli kannn? So then with a heavy heart, i had to choose the small one oh no!


Hahaha, main drama pulak dah :P Oh sememeynya tyra tak capture pun dia punya gambar tapi tyra try search on google.
Not hundred-percent sama! Tyra punya owl ada satu jeh, yang belah kiri tu haa. Ha itu sebijik macam i punya but no manik-manik like above :)

Jyahhhhhh, that's all. Tahu post ni sangat membosankan, tahu tahu :> But i still love my mum *takde kena mengena pun. Even tak dapat owl necklace yang besar lagi gedabak tu, kecik macam semut pun boleh. K lah bye-bye, nak update freebies! Assalamualaikum!

Stay cute owl necklace *peace
9 October 2011 @ 06:58 | 0 notes

Hi fellas! 


Oh, actually last afternoon me, my mum and my brader hang out at fully shop and central mart hihi. Ive bought two necklace for my awesome bestfriends, tasya and anis. If im not mistaken, tasya's birthdate two weeks ago and anis pulak, two months ago kot hahaha lupa sorry guys. Then, i ask my mum to go to fully shop to bought them some presents :> No pictures yet. Slothful of course :3 Love necklace and one more is .. em, don't know la nak bagi nama dia apa -.-


Stop speaking! penat okay. Oh saya tak guna translate google harap maklum. 
Masa tengah choose diorang punya necklace i ask my mum something.


Me : Bu, lawa kan owl necklace ni? :3
Ibu : Ni apa ni burung hantu ni? -.-
Me : Lawa lah bu, trend sekarang punnn
Ibu : Takpayah lah, kang ayah marah beli benda-benda macam ni. Bukan kamu yang kena marah, ibu yang kena.
Me : Nak marah kebendanya? Bukan gambar apa pun, gambar burung jee.
Ibu : Dah lah, tak payah-tak payah
Me : *Muka monyok


Gedik kan nak monyok-monyok pulak dah haha :P Mana tak monyok yunk oi, memang trend sekarang pakai owl necklace tu. Kalau pakai necklace tu, nampak lah yang kita sayang akan fauna di negara kita betul tak? haha poyoooo


Beli punya beli punya beli, muka still macam tikus mondok. Monyoooooook jeh tahu. Kawe-kawe semua tak tahu bahawasanya itulah salah satu tricks yang boleh memikat si ibuku tercinta muihihihihihi. All of a sudden..


Ibu : Nak burung hantu tuh tak? Ha pergilah tengok.
Me : Takpayah, kang nanti ayah marah *dalam hati sebenarnya dah happy dah tu hihi
Ibu : Ah, ambik jelah. Cepat pilih
To be continued ..

Silent Whisper 2 is on Cinema!
@ 00:50 | 0 notes

animals, babies, baby, baby cat, cat, cute
Sorry cats lovers, i hate cats much. 
Hello internet users.


Oh okay, now tengah sedih gila T.T Blog Silent Whisper 1 dah kena delete huaaaaaaaa. Tak tahu kenapa hm. Tapi selama 30 days je som don' worry lah kan? 6 november or 7 november nanti ada balik ye dok? Hihihi Tapi kalau takde macam mana? Sayang kot post-post yang lama! Followers lagiiiiiiiiiiiii huishhh. Boleh banjir satu Selangor ni! Tapi kalau yang dah pergi takkan kembali kan? Ececeh, dah macam orang meninggal pun ada :P


Tapi insyaAllah lah. Minta-minta lah ada. Doa-doa lah kan tyra tau :* Kalau blog tu ada blog ni boleh jadi my second blog. Maybe blog ni akan bertukar *ultraman ke simple template mungkin? And, tyra akan cerita my personal life dekat sini. So, don't worry lah kalau korang dah follow this blog *peace!


Now status : Tengah edit blog for KawaiiVintage contest :D